Astrološka analiza za petek 1. julij

dnevni horoskop slika
Spremeniti svoj pogled na svet; spremeniti svoj odnos do drugih; spremeniti svoje mišljenje ali spremeniti prav svojo fizično podobo.

V petek bo Luna še v biku, vse do 13.44. ure, ko prestopi v dvojčka. Sprva nas bo vodila bolj trmasta in vztrajna energija Lune v biku. Zaradi slabo postavljene Venere, ki je dispozitorica Lune, bomo bolj čutili pritiske in težko bomo najdli primerno besedo. V dopoldanskem času ne bo najboljši čas za sodelovanje. Kasneje, ko se bo Luna preselila v dvojčka, bomo lahko začutili razbremenitev in kar lažje bomo stopali po svetu in v odnose z drugimi.

Zjutraj ob 5.31. uri se je torej dovršila opozicija Venere in R Plutona. Življenje je sestavljeno iz prijetnih in neprijetnih trenutkov in preizkušenj. Eden takih je bil na vrsti zopet te dni, zato bravo vsem, ki ste z dvignjeno glavo prešli in prestali ta vpliv. Naučiti se pač moramo, da je naša edina stalnica v življenju, Sprememba. Spremeniti svoj pogled na svet; spremeniti svoj odnos do drugih; spremeniti svoje mišljenje ali spremeniti prav svojo fizično podobo. Ta povezava nosi rešitve. Venera hiti v spodbuden odnos z Jupitrom. Njun sekstil bo eksakten danes ob 21.18. uri. Zmogli bomo odpreti srca in tudi skloniti glavo. Zmogli bomo najti luč na koncu tunela, neverjetno luč in lahko celo zmago. Veliko lepega se nam obeta. Vedeli bomo kaj potrebujemo in kako to dobiti.