Astrološka analiza za četrtek 29. junij

dnevni horoskop

Z Luno v devici bo tokratni četrtek kar zahteven in zaposlen. Ne bomo se pustili motiti. Naredili bomo dober načrt. Čim bolj praktično, namensko in tudi kritično. Kar si bomo zadali, to bomo tudi naredili. Veliko bomo razmišljali, iskali in zahtevali odgovore ter celo obsojali. ˝Zrcalce, zrcalce na steni povej…˝

Ob 7.30. uri bo Luna sestavila sekstil z Marsom in s tem še enkrat opomnila na včerajšnje povezovanje Merkurja in Marsa. Še nekaj napetosti in nemira bomo zaznavali. Previdno torej na poti v službo in po jutranjih opravkih, saj bodo odzivi tako enih in drugih močnejši in bolj odrezavi.

Ampak Merkur hiti naprej. In v noči na petek se bo povezal z R Plutonom. Tudi to bomo čutili čez cel dan. Luna se bo sprva, ob 8.43 uri, povezala z Merkurjem, ob 11.31. uri pa še z R Plutonom. Najmočneje bodo to zaznavali dvojčki, device in škorpijoni. Ta pronicljivost, pikrost, črnogledost, nepopustljivost se nas bo držala kot klop. In s klopom moramo ravnati zelo previdno, če ga hočemo odstranit. In takšne bodo danes tudi naše misli. Ko se bomo v nekaj zapičili, ne bomo popuščali. Slaba stran tega je, da lahko začnemo gristi sebe in svojo nepopustljivost obrnemo nase. Danes odkrivajmo sovražnike, ampak pri tem bodimo izredno previdni.

Zvečer ob 20.51. uri bo na vrsti Lunin kvadrat z R Saturnom. Tudi to nam bo nosilo več potrtosti, zaskrbljenosti in kar prevelike resnosti. Ne bomo si vzeli časa, da bi si dovolili pustiti kaj lepega, prijetnega ali toplega.