Astrološk pregled za sredo 17. avgust

dnevni horoskop slika
Danes bomo znali biti del ekipe, prijateljski, solidarni in celo humanitarni.

Sreda bo z Luno v vodnarju dan za druženje in sodelovanje. Iznajdljivi bomo, polni energije in drznih idej. Tako bomo kos vsakemu izzivu in vsaki nalogi. Danes bomo znali biti del ekipe, prijateljski, solidarni in celo humanitarni.

Zjutraj ob 7.21. uri Luna naredi sekstil s Saturnom in nas opozori, da vseeno moramo opraviti določene naloge, da se lahko premaknemo naprej. Ne bo nam odveč ali težko.

Sicer manjša inkonjunkcija Lune in Venere, bo aktualna ob 15.56. uri, kar nas zna nekoliko vznevoljiti in prinesti kakšen manjši nesporazum, bo pa ta povezava opomnila, da se sestavlja trigon Venere in R Plutona, ki bo eksakten v noči na četrtek (ob 4.17. uri). To zna biti usodna kombinacija za bike, tehtnice in škorpijone. Poudarjene bodo naše strasti, naše želje, naši odnosi in tudi naši talenti. Zemeljski trigon bo naredil vse bolj realno in stabilno. Bolj se bomo zavedali svojih želja in vse moči bomo uprli v to, da stvari realiziramo in jih udejanjimo. Nekaj se lahko vrne k nam iz preteklosti. Možno je tudi, da najdemo tisto kar je nam dragoceno. Tudi za finance je ta povezava zelo spodbudna, saj lahko prinese kakšno bogastvo.