Astološki pregled za sredo 14. september

dnevni horoskop slika
Hitro se bližamo Luninemu mrku, kar lahko poveča naboj in dinamičnost, vendar po drugi strani lahko spodbuja neuravnotežene, pretirane reakcije. Še vedno bomo zelo vročekrvni.

Luna bo v sredo še v vodnarju. Zelo odprti, družabni in komunikativni znamo biti. Raje kot doma, bomo zunaj, med prijatelji, v dinamičnem okolju, navezovali stike in se povezovali. Obujen in spodbujen bo skupinski duh. Zaradi tega bomo tudi veliko lažje navezovali stike ter sklepali nova prijateljstva in znanstva.

Najprej bo Luna sestavila trigon z Venero, ob 8.40. uri. Tudi s tem bo spodbujena naša želja po druženju in spoznavanju novosti. Morda bo zunaj še dovolj toplo, da poizkusimo nov okus sladoleda,ki ga do sedaj še nismo.

Ob 14.23 uri bo aktualen Lunin sekstil na Marsa in z njim še energije povezane s kvadratom Marsa in Sonca. Naši odzivi znajo biti bolj direktni in napadalni. Sicer bi lahko bili s temi energijami zelo produktivni, a bo želja po uveljavljanju kar premočna. Ne bomo se želeli pogajati.

Tudi ob 17.31. uri bomo zaznavali nekaj povečane energije, saj se bo Luna s sekstilom povezala z R Uranom. Bolj dinamični in energični bomo. V nas bo več volje in iskali bomo načine, kako izraziti sebe, svoje ideje in svoje poglede na svet.