Asrološki pregled za torek 17. december

dnevni horoskop slika
Dan polne Lune, dopoldan bo opozicija med Luno in Soncem popolna, kasneje pa gre Luna v prazno. Kar nam daje vedeti, da dan ni primeren za nakupe in kake pomembne odločitve. Potrebno še malo počakati.

Še vedno bo močno poudarjen naš mentalni del, veliko druženja, komunikacije in hitro dogajanje. Predlagam, da energijo polne Lune usmerimo v pospravljanje, energija spodbuja tudi branje in drugo iskanje informacij.

Pozneje zvečer gre Luna v znamenje raka, prvo tvori trigon na Neptun, to obeta umiritev. Toda če bomo budi dolgo v noč, bo moč čutiti še prvo spodbudo sestavljajočega se T-kvadrata med Marsom, Uranom in Plutonom. Torej precej napeto energijo, ki lahko spodbudi tudi agresivnost zaradi nemoči. Ta vpliv je trenutno še šibak in se bo proti koncu leta še okrepil, precej močno ga bomo čutili v dneh okrog božiča. Najpomembneje je, da se zavedamo, da ne glede kakšna je trenutna situacija, se življenje vedno obrne, spremeni.

horos

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.