Horoskop, vikend 16-17. september

Dnevni horoskop
SOBOTA 16. 9.

Luna je prestopila v leva. Energije leva so zaznamovane z veseljem, igro, odprtostjo, življenjem in željo po izpostavljenosti. Danes se lahko pokažemo v svoji najboljši luči. Čas bo za pozitivna dejanja, vodenje raznih aktivnosti in druženje. Danes naj zaživi ljubezen in romantika. Luna ne bo spletala pomembnejših aspektinih povezav, zato nas bodo energije leva peljale v smeri, ko bomo želeli izstopati, biti glavni in imeti pomembno vlogo. Pa saj veste kako izgleda, če se srečata dva alfa samca? Tudi nekaj tekmovalnosti in kazanju premoči smo lahko priča.

Se bosta pa danes zvečer s konjunkcijo srečala tudi Merkur in Mars. Za dvojčke, device, ovne in škorpijone še posebno pomembno povezovanje. Vsi drugi pa bomo prav tako lahko zaznavali nekaj teh burnih in zagnanih vplivov. Ker se vse dogaja v devici bo najbolj izstopala izredna praktičnost in delavnost. Veliko bomo lahko naredili, saj nas bo ta vpliv nagovarjal skozi cel dan. Poleg fizične agilnosti bodo v ospredje prišle tudi naše retorične sposobnosti. Hitro se bomo domislili rešitve, vendar bomo hitro lahko rekli tudi kaj neustreznega. Poleg vseh pozitivnih lastnosti, ki nam jih ponuja ta kombinacija, bodimo pozorni tudi na vse prepire, jezo in medsebojno tekmovalnost, ki lahko največ škode povzroči v prometu. Previdno torej.

NEDELJA 17. 9.

Tudi v nedeljo bo Luna vztrajala v znamenju leva. In tudi v nedeljo bomo lahko in lažje pokazali svojo izvirno naravo. Morda ne bo najbolj pristna, bo pa tista, ki jo mi hočemo podeliti z drugimi. Odpravimo se v družbo, veselimo se, igrajmo, šarmirajmo in povejmo kaj si želimo.

In res se bodo stvari začele odvijati v popoldanskem delu dneva. Pokazali bomo svojo delavnost in odgovornost. Ves temperament, ki nam ga nosi Luna v levu bo nekoliko usahel, vendar bo toliko bolj izpostavljena naša vzdržljivost, tehtnost in strpnost. Vse ob pravem času.

Tudi zvečer bo ogenj in navdušenje v nas še gorelo. Zelo dobre volje bomo, drzni in odločni. Kljub vsem opominom se ne bomo ustavili, ampak bomo delali in živeli naprej v svojem prepričanju.

V ponedeljek zjutraj se s trigonom povežeta še Venera in Uran. Njuno povezovanje bomo lahko zaznavali tudi v nedeljo, še posebej biki, tehtnice in vodnarji. Izzivalni in avaturistični bomo. Veliko medsebojnih isker se bo sprožalo in težko se bomo uprli prenekateri skušnjavi. To bo še najbolj izpostavljeno v odnosih in pri financah. Kako bomo najbolje izkoristili to drznost in nepredvidljivost? Bodimo izvirni, polni presenečenj, vendar ne za vsako ceno. Najbolj nam bo ugajala drugačnost, naprednost ali unikatnost. Danes živimo drugačno vrsto umetnosti in uživajmo v raznolikosti in svobodni izbiri.