Horoskop za vikend 29. in 30. marec

dnevni horoskop slika
Smo tik pred mlajem, ki pa ima zelo naporen vpliv za vso Slovenijo. Gre za mlaj, ki prinaša napet mesec dni, ko bo prihajalo do velikih sprememb s tako hitrostjo, da jim bo težko slediti.

Tako vremenski pogoji, kot tudi politično dogajanje, kot za marsikoga čustveno dogajanje nosi veliko stresa, veliko napetosti, ekstremov in težko obvladljive energije. Ne želim vas strašiti, vendar je ta Lunin mesec eden bolj neprijetnih v tem letu in zahteva od nas veliko zbranosti in moči, da gremo preko sebe, da obvladujemo notranjo napetost. Od nas kot državljanov pa zahteva, da se oglasimo, postavimo zase in za svoje pravice. Ne gremo pri temu predaleč, seveda, vsaka agresija je nekonstruktivna, samo mi kot državljani, kot ljudstvo bi se morali zavedati, da smo skupaj zelo močni, vendar je nujno, da se povežemo, oglasimo, damo vedeti, da se bodo spremembe dogajale transparentno in v skladu z našimi predstavami, ne mimo nas.

Nisem politik, nisem niti kak revolucionar, sem samo astrolog, ki vidi, da so spremembe nujne, a da se bodo dogodile brez nas, ne v korist večine, če ne bomo budni. Nič ne sadimo ta vikend. Naslednji teden bo še veliko ugodnih trenutkov za to.

Sobota
Utrujeni in brez moči bomo. Čustveno močno občutljivi. Pomembno je, da si spočijemo, saj nas čakajo zelo naporni tedni. V čustvenih zadevah bomo imeli izmenična občutenja zaljubljenosti in veliko strahu pred izgubo ljubljene osebe. Pravi boj v nas, marsikdo bo trpel zaradi ljubezenskih zadev, drugim bodo sivili lasje zaradi finančnih skrbi. Danes je pomembno, da si privoščite nekoliko več vode, tako s pitjem, kot tuširanjem ali kopanjem, saj nas bo voda očiščevala in pomirjala.

Nedelja
V nedeljo pa bo vedno več napetosti in bo lažje videti kaj nam bo novi mesec prinesel. Nestrpnost se bo krepila, poriv v akcijo, napetosti, marsikoga bo prav metalo iz ritma, še najbolj ljudi s poudarjenim kardinalnim modusom (oven, rak, tehtnica in kozorog). Napetosti se bodo kar poglabljale. Če vreme dovoli, pojdimo ven, delajmo kaj fizično ali pa se utrudimo s športom, samo to bo zares pomagalo, da bom maj napetih odnosov, manj čustvenih dram.