Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 1. junij do nedelje 7. junij 2020

 

Horoskop Oven

Oven

Morali se boste ukvarjati tudi z manj prijetnimi stvarmi. To med drugim pomeni tudi, da boste veliko svoje energije zapravljali in jo trosili za stvari, ki vam ne bodo koristile. To bo prav tako povezano z vašim partnerjem, zato previdno z obljubami.


Horoskop Bik

Bik

Koliko časa boste še potrebovali, da se odločite? V tem tednu vas čakajo zelo pomembna spoznanja, ki vam bodo osvetlila svojo pot. Še pred koncem tedna se boste morali odločiti. Če tega ne boste storili sami, se bo na mesto vas odločil nekdo drug.

.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

Seveda zaznavate veliko sprememb. V naslednjem tednu boste namenili več pozornosti svojim financam. Pokazali boste več skrbnosti, previdnosti in tudi preudarnosti. Čeprav boste na trenutke vseeno bolj pod vplivi čustev, boste ohranili notranji mir.

 

Horoskop Rak

Rak

Zavedate se, da tudi vreme ni vedno sončno, niti deževno ne. Vse te okoliščine, ki se bodo pojavile, boste vzeli v zakup in ustvarjali po svojih najboljših močeh. Če boste kljub vsemu uspeli razbrati prava sporočila, boste s tem krepili svojo intuicijo.

 

Horoskop Lev

Lev

Mesec junij začenjate z močno željo po povezovanju in usklajevanju. Zelo velika verjetnost je, da boste delovali kot posrednik ali mediator med dvema strankama. To bo imelo velik vpliv na vas, zato bodite previdni komu zaupate in komu želite ugoditi.

 

Horoskop Devica

Devica

Teden, ki je pred vami, vam bo prinašal veliko mešanih občutkov. Četudi si boste želeli družbe in srečanj, boste skrbno izbirali svoje sogovornike. To vas bo vodilo v odločitve, ki niso ravno značilne za vas. Pomembno vam bo, da ostanete zvesti sebi.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Tudi v tem tednu še ne boste morali podati odločitve, ki bi bile po vaših željah. Razgiban teden vam bo kmalu prinesel kar pomembno lekcijo. To bo od vas zahtevalo, da postavite jasne meje. Naloga, ki bo pomembna za vas bo, da tokrat poskrbite zase.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Začetek meseca vam prinaša ponovno snidenje ali neko izkušnjo, ki ste jo enkrat že imeli. Kako boste pri vsem tem ohranili mirno kri in zbranost? S takimi energijami boste morali biti najbolj previdni v začetku tedna. Kar boste posejali, to boste želi.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Zavedali se boste, da se poletni čas šele začenja. To vas bo spodbudilo k temu, da se dobro pripravite na naslednje mesece, še posebno na naslednje dni. Vzeli si boste čas, ko ga boste potrebovali in ne boste se obremenjevali s tem, kaj počnejo drugi.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Kljub vašim prizadevanjem, rezultati ne bodo tako spodbudni, kot bi si sami želeli. Najbolje boste naredili, če poskrbite zase in za svojo dobrobit, saj je to največ, kar lahko naredite. Samo opazujte dogajanje okrog sebe in se ne dajajte komentarjev.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Poslušajte sebe. Tako boste sprejeli najboljše odločitve. V tem tednu boste dobili zelo zanimivo sporočilo, ki vas bo še dodatno spodbudilo. Kar navdušeni boste in to bo za vas še dodatna motivacija, da svoje ideje razvijete in jih posredujete naprej.

 

Horoskop Riba

Riba

Prvi teden v juniju naj bo čisto po vašem okusu. Zavedate se kaj morate storiti in imeli boste dovolj časa, da to tudi naredite. Morda boste zaznali kakšen dvom ali pomislek, vendar boste znali presoditi kaj je trenutno za vas bolj pomembno in kaj ni.

pripravila astrologinja Špela Plemelj