Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 24. september do nedelje 30. september 2018

Horoskop Oven

Oven

Opazite, kdo se vam smeji na drugi strani? Prišel bo čas, da najdete nekaj trenutkov in jih poklonite partnerju. To področje je osvetlila tudi Polna Luna v preteklih dneh. Ne zapravljajte svoje energije za razne spore. Odločite se za osvajanje in zmago.

Horoskop Bik

Bik

Tudi vi boste ta teden bolj posvečali svoj čas partnerju. Morda boste kar preveč zahtevni. Svojo dobro naravo in mogočno ljubezen pazljivo usmerjajte na določena področja, saj vam to lahko pobere vse zaloge energije. Težko si boste vzeli čas zase.

Horoskop Dvojček

Dvojček

V vas bo resnično veliko lahkotnosti in sproščenosti. Vsaj tako se boste soočali z dnevnim ritmom. Bolj igrivo. To zna spodbuditi vašo kreativnost. V očeh boste nosili posebne iskrice, ki se bodo neprestano iskrile, zaradi česar boste bolj atraktivni.

Horoskop Rak

Rak

Vsak začetek je težak. Tako bo izgledal tudi tokratni teden. Morali boste vložiti veliko svoje energije in svoje moči, da boste dosegli, kar boste želeli. Vendar to vam pravzaprav niti ne bo povzročalo večjih preglavic. Imeli boste veliko samozaupanja.

Horoskop Lev

Lev

Po začetnih zadregah in nesoglasjih, se bo v vas naselil mir. Spoznali boste, da je lahko tudi drugače. Več boste usmerjeni v družbo kjer boste iskali načine in poti, ki bi zadovoljile vašim potrebam. Morda uspete najti skupni jezik tudi s partnerjem.

Horoskop Devica

Devica

Tudi v tem tednu ne boste mirovali. Morda bo tempo in dinamika nekoliko bolj umirjena in počasna, vendar boste v sebi čutili željo, da nekaj naredite. To vam bo prinašalo tisto potrebno samozavest in dobro počutje. Na trenutke boste zelo radovedni.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Sonce je vstopilo v vaše znamenje in vas razveselilo skupaj z Merkurjem. Začenja se obdobje, ki je vam najbližje, ko boste lahko uživali v raznoraznih spremembah in lepotah, ki jih ponuja življenje. V vas bo več energije in tudi zavedanja o vrednotah.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Boste znali sprejeti partnerjevo pomoč in vse tisto, kar vam lahko ponudi? Sami imate v sebi še veliko energije, s katero bi lahko premikali gore. Naj bo ta teden v znamenju vaših notranjih premikov in priprav za nove dosežke. Odločite se za uspeh.

Horoskop Strelec

Strelec

Včasih imate občutek, da tekmujete sami s sabo. To je samo občutek, ki ga sprejmite, ali pa tudi ne. To je tudi znak, da se soočite sami s sabo in si priznate določene stvari. Niste edini na tem svetu in včasih je treba dati prednost tudi drugim.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Kaj bi spremenili, če bi imeli čarobno palico? V tem tednu se boste ukvarjali predvsem s tem. Kako se počutite, zakaj in kako bi si lahko stvar olajšali. Ni v vaši naravi, da bi se poglabljali v malenkosti, vendar znate pa se zelo dobro organizirati.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Zakaj bi si delali še več opravkov, če to ni potrebno? Zato, ker taki pač ste. Imate veliko projektov, veliko idej in z vsem tem pride tudi veliko opravkov in obveznosti. Seveda boste vse opravili po svojih najboljših močeh. Če ne danes boste pa jutri.

Horoskop Riba

Riba

Teden pred vami vam bo prinesel nekaj priložnosti, ko ne boste vedeli kaj in kako bi se odločili. Veliko bo dogajanja zunaj vas, kar bo motilo vaše zaznavanje in to lahko privede do napačnih zaključkov. Čas bo tudi pokazal ali so vaše vrednote prave.

pripravila Špela Plemelj