Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 16. september do nedelje 22. september 2019

 

Horoskop Oven

Oven

Pred vami je močna in mogočna izkušnja, ki jo resnično potrebujete. To vas bo napolnilo z veliko moči in poudarilo vašo karizmo. Tako boste ojačali svojo samopodobo in lahko si boste privoščili več kot po navadi. Izkoristite čas, ki vam je na voljo.


Horoskop Bik

Bik

Čeprav je vaša vladarica Venera prestopila v vam sorodno znamenje, vam to vseeno ne bo prineslo potrebne stabilnosti in podpore, ki bi si jo želeli. Svojo pozornost boste hote ali nehote preusmerili drugam. Zaupajte v življenje in se prepustite toku.

 

Horoskop Dvojček

Dvojček

V teh dneh se boste posvetili iskanju sreče in tistim stvarem, ki bodo v vas spodbujali več zadovoljstva in veselja. Pokazali boste več kreativnosti in s  svojo prikupno naravo osvojili marsikatero srce. Našli boste način, da se sprostite in uživate.

 

Horoskop Rak

Rak

Zavedali se boste, da je vse tako kot mora biti in to bo v vas spodbujalo še več zadovoljstva. Ob pravem trenutku boste dobili pravi navdih in spodbudo, ki jo boste potrebovali, da uresničite vse tisto, kar si želite. Čas bo zagotovo na vaši strani.

 

Horoskop Lev

Lev

V vas bo zavedanje, da morate še kar nekaj narediti, preden lahko nadaljujete. Pokazali boste pravo motivacijo in delavno vnemo, ki vas bo vodila po pravi poti. Tako boste še dodatno krepili svojo samopodobo. Na ta način boste spoznavali kaj so vaše meje.

 

Horoskop Devica

Devica

Imeli boste priložnost, da si uresničite tisto, kar si želite. Pred vami so prijetni dnevi, saj boste imeli potrebno moč in motivacijo. Predvsem bo prevladal občutek za harmonijo in usklajenost. V tem obdobju boste presenečali vse, ki bodo v vaši bližini.

 

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Venera je končno vstopila v vaše znamenje in to bo pravi začetek, da končno naredite nekaj zase. V vas bo prevladoval občutek zadovoljstva, kar boste rade volje pokazali vsem. Izkušnja s partnerjem se bo morda zdela neprimerna, a to vas bo le okrepilo.

 

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Stopate na pot, ki vam ne ustreza najbolje, a v naslednjih dneh vas čaka velik preobrat. Deležni boste neverjetne podpore, ki bo v vas vlivala več moči in karizme, kot si sploh niste upali misliti. S to izkušnjo boste veliko lažje nadaljevali svojo pot.

 

Horoskop Strelec

Strelec

Včasih si želite verjeti v pravljice in da je vse mogoče, drugič pa enostavno ne morete dopustiti, da bi se čudeži lahko dogajali. Prelomen teden je pred vami in to boste zaznali kot veliko osebno zmoto. Ohranite upanje in svoj prepoznaven optimizem.

 

Horoskop Kozorog

Kozorog

Zagotovo ste že začutili, da so se razmere nekoliko zaostrile ali pa vsaj upočasnile. Primorani boste stopiti na stran in dati prednost drugim stvarem. Na to vas bo opozoril vaš vladar, ki se zdaj obrača v direktno smer. Potrebovali boste drugo mnenje.

 

Horoskop Vodnar

Vodnar

Boste poslušali sebe ali druge? Težko boste sprejemali večje odločitve in morda bo najbolje, da si date čas ter si tako zagotovite boljše razmere, ko boste bolj prepričani kaj si želite. Naj bodo naslednji dnevi namenjeni novim osebnim spoznanjem.

 

Horoskop Riba

Riba

Dovolili si boste več kot po navadi. V svoji prvinski naravi boste iskali rešitve, a nobena se ne bo zdela prava. To iskanje vam bo vzelo več moči in volje, kot ste pripravljeni dati. Usmerite te energije v ustvarjalnost in ustvarite nekaj izjemnega.

pripravila Špela Plemelj