Tedenski horoskop za tekoči teden

Špela Plemelj

Tedenski horoskop po znamenjih

Ponedeljek 12. november do nedelje 18. november 2018

Horoskop Oven

Oven

V prvi polovici tedna boste izredno energični in borbeni. Zvrhana mera odločnosti in direktnosti vas bo delala še bolj drzne in borbene. Z največjo lahkoto se boste soočili z vsemi izzivi. Kasneje bodo zavladale drugačne energije. Bolj pasivne in mirne.

Horoskop Bik

Bik

Razne bolezni in viroze so lahko zelo zahrbtne in potuhnjene. Da bi se ognili večjemu padcu imunskega sistema se dobro pripravite in preventivno poskrbite za svoje zdravje. Sicer pa bolje, da počakate, da se stvari zjasnijo, in boste dobili odgovore.

Horoskop Dvojček

Dvojček

Zopet prihajamo v obdobje mirovanja, oziroma stacionarnega Merkurja. Za vas to ne pomeni nujno mirovanje. S svojo pozicijo boste lahko naredili velik vtis na marsikoga. Ozavestili boste kaj bi radi v življenju in to boste povedali z veliko gotovostjo.

Horoskop Rak

Rak

Žareli boste kot vzhajajoče Sonce. Marsikdo bo prav presenečen in to vam je lahko v čast. V vas bo dovolj energije in sledili boste svojemu notranjemu vzgibu. Ohranite pokončno držo in zaupajte, da se bo vse odvilo kot je treba, kot je za vas najbolje.

Horoskop Lev

Lev

Težko boste krotili dogajanje in ljudi okrog vas. Lahko jih samo opazujete in gradite na svojem notranjem jazu. Ostali boste trdni in stabilni, kar vas bo delalo še močnejše in še bolj samozavestne. Vseeno boste še vsaj teden dni ostajali bolj v ozadju.

Horoskop Devica

Devica

Merkur pred svojim obratom retrogradno vam bo ta teden zopet zagodel. Tudi drugi dejavniki vam ne bodo dopuščali veliko manevrskega prostora. Pokazati boste morali veliko volje in zaupanja, da se boste soočili z vsemi izzivi, ki so ta teden pred vami.

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

Z Venero na obratu v direktno smer boste dobili še eno priložnost. Zdaj ni čas za uvajanje novih stvari. Primorani boste počakati in šele nato boste lahko jasno izrazili svoje mnenje. Bolj boste usmerjeni v sebe, zato boste težje našli čas za družbo.

Horoskop škorpijon

Škorpijon

Čutite to povečano energijo, ki vas napolnjuje in vam daje več volje, energije, idej in zagona. S svojo intenzivnostjo boste tokrat premikali gore in učinek bo izjemen. Kasneje si boste lahko privoščili počitek in sprostitev. Znali se boste prepustiti.

Horoskop Strelec

Strelec

Morda so znaki sprememb opazni, morda pa sploh niso. Priznati pa morate, da se je nekaj v vas zagotovo premaknilo in spremenilo. Kot bi imeli jasnejšo sliko. Bolj se zavedate sebe, svojih misli in potreb. Vse to vam daje več samozaupanja in samozavesti.

Horoskop Kozorog

Kozorog

Napredek je vsekakor opazen. Morda so vaši koraki bolj počasni a so zaradi tega veliko bolj stabilni. Čeprav z večjo negotovostjo in velikimi zadržki, bi tokrat vseeno lahko pokazali več volje za sodelovanje. Ljudje potrebujejo dober vzor, kot ste sami.

Horoskop Vodnar

Vodnar

Nikar se ne sprašujte kaj bi počeli z vso to energijo, ki je boste deležni. Vsaka stvar mine in tudi to bo, zato le izkoristite priložnosti, ki jih boste dobili. Morda bo izgledalo, da ste preveč odločni, a le tako boste uspeli uresničiti svoje želje.

Horoskop Riba

Riba

Čeprav so energije strelca za vas kar tuje, se dobro počutite v tem vzdušju odločnosti, samozavesti in motivacije. V tem tednu dobite še podporo Marsa v vaše znamenje, kar vas bo napolnilo s prav posebnim šarmom. Imeli boste več energije in volje.

pripravila Špela Plemelj