Astrologinja Špela Plemelj

Špela PlemeljSem Špela Plemelj usposobljena astrologija, ki svoje znanje na tem področju aktivno poglabljam od leta 2013. V tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom. Vsak dan lahko spremljate moje dnevne horoskope in tedenske horoskope,  ki so objavljeni na straneh Zavoda Razkritja in na mojhoroskop.si ter v reviji Zvezde.

V moje največje veselje je, če vam s svojim vpogledom v vašo rojstno, astrološko karto uspem pomagati k izboljšanju kvalitete vašega življenja. Nadvse spoštujem zaupanje posameznika, ki se je odločil, da se razkrije meni, in mu to spoštovanje in zaupanje tudi vračam. Z mojo pomočjo boste lahko dostopali do številnih možnosti, interpretacij in pogledov na pomembna področja v vašem življenju, ki jih ponuja astrologija. V zadnjem času veliko pozornosti posvečam tudi hipnozi in jo uspešno dopolnjujem z znanjem astrologije. Moja izredna ponudba je izdelava osebne hipnoze za vas, na podlagi astrološke karte. V kolikor vas zanima reševanje težav s pomočjo hipnoze, sem pravi naslov za vas. V veri, da najdem zadovoljivo rešitev in nove smernice za naprej, sem vam na voljo za astrološki posvet.

Astrološki posvet pri Špeli traja 60 do 90 min.
Cena posveta je 50 €.

[button url=”/osebno-svetovanje-spela-plemelj/” style=”soft” background=”#0084bf” size=”4″ radius=”0″ ts_color=”dark”]Naročiti se želim na astrološko svetovanje[/button]

Tel: 031 286 551
splemelj@gmail.com

www: razkrij.si