Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop - dana�nji horoskop

Horoskop, petek-nedelja (21.9.-23.9.)

Špela Plemelj

Dnevni horoskop

PETEK – 21. 9.

Luna v vodnarju nam bo danes namenila veliko izzivov, ki jim bomo bolj ali manj uspešno kos. Tokratni petek bo povsem po naših željah in zahtevah. Bolj neobremenjeni bomo to nas bo spodbujalo, da si dovolimo stvari, ki jih po navadi ne počnemo. Kakšen manjši prekršek pa si včasih lahko privoščimo, saj nas to dela bolj žive.

Večerni del dneva nas lahko preseneti s svojimi prevelikimi željami in zahtevami, ki jim bomo težko sledili. Na trenutke bomo težko brzdali svojo dobro voljo in veselje, drugič bomo težje zadrževali svoje razočaranje in slabo voljo.

Nam bo pa nekaj svojih presenečenj namenil tudi Merkur, ki je pred prestopom v znamenje tehtnice. Danes bo na zadnjih korakih pred prestopom in to nam zna prinesti nekaj več nestrpnosti, živčnosti in zadirčnosti. Veliko energije bomo porabili za pameten dogovor in vsako odstopanje od naše zamisli se nam bo zdelo popolnoma nesprejemljivo.

SOBOTA – 22. 9.

Sobota nas bo z energijami Lune v vodnarju pripravila na vikend poln sprememb. Začetek bo zelo vihrav, viharen, spontan, neprilagodljiv in energičen. Vse do popoldanskih ur bomo lahko koristili te dinamične in zanimive energije, ki nam jih ponuja Luna v vodnarju. Ko bo Luna prestopila v znamenje rib, bomo tudi sami nekoliko obstali in si zaželeli nekaj, kar nam bo pobožalo dušo in srce. Več poudarka bomo dali svojim občutkom in svojemu čustvenemu svetu.

Vse do večernih ur bomo imeli občutek, da imajo stvari svoje živeljenje in nič ne poteka tako, kot bi si želeli. Vseeno bomo zmogli sprejeti to raznolikost in se ji kar najbolje prilagodili. Nekje bomo našli dodatno energijo in vztrajnost, ki nam bo pomagala, da poiščemo nek pameten smisel v današnjem dnevu.

Jutri se v neharmoničen odnos povežeta Merkur in Saturn. Dvojčki, device, kozorogi in vodnarji znajo ta vpliv zaznavati že danes. To nam prinaša več negativnih misli, ki nam ne bodo pomagale do ustrezne realizacije. Veliko zapletov lahko pričakujemo in tisti občutek, da se nič nikamor ne premakne. Veliko bomo morali še premisliti, da pridemo do pravega odgovora in to zna biti zelo zamudno pa tudi utrujajoče.

NEDELJA – 23. 9.

Luna je v ribah in vse se bo dogajalo v nekem počasnem posnetku. Ta pasivnost se bo razlezla povsod in samo z dobro organizacijo bomo uspeli dan narediti nekako uporaben. Vzemimo si danes čas zase in si priskrbimo stvari, ki nas veselijo in osrečujejo.

Tudi Sonce je ponoči prestopilo v znamenje tehtnice. Nastopil je jesenski čas in jesenski solsticij nam prinaša svoje usmeritve. Čas bo za zbiranje novega in spuščanje starega. Smo tudi v obdobju Polne Lune in to nam bo dalo še dodatno motivacijo, da preberemo in razberemo med vsemi stvarmi, dobrinami, imetjem in vsem kar imamo ter se odločimo za tisto, ki nam ponuja največ. Sonce v tehtnici pa nam bo pokazalo samo najlepše, kar obstaja. Kljub delu, ki ga bomo imeli si bomo znali vzeti tudi čas za stvari, ki nam ponujajo veselje in se posvetiti stvarem, ki bi združevale množice.

Danes nam bo Merkur postregel s svojimi zanimivimi zgodbami. V popoldanskem delu dneva se bo povezal s Saturnom in to nam bo prineslo nepotrebne strahove, skrbi in dvome, ki nam bodo preprečevali napredek in premik v želeno smer. Veliko svojega časa bomo porabili, da bomo našli ustrezne rešitve in to nam bo podaljšalo dan še za kakšno dodatno minuto. Vendar ves ta napor in iskanje nečesa nas bo pripeljalo do trenutka, ko bomo zmogli narediti naslednjo potezo. V noči na ponedeljek se bo Merkur uspešno povezal z Marsom in to bo tista energija, ki nam bo pomagala, da naredimo konec in tudi začetek. Zaznavali bomo več odločnosti, akcije, zagona in samozavesti. Te energije bodo razbile dnevno monotonost in le nekateri izmed nas bodo imeli to srečo, da nekaj konkretno spremenijo.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 22.09.2018)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Vstop Lune v vodnarja prinaša odprto energijo, veliko komunikacije in druženja, ter spodbudo prijateljev. Večinoma ljudje s poudarjenim znamenjem ovna uživate pod temi vplivi. Radi ste med ljudmi, všeč vam je, da ni kakih hudih čustvenih odzivov, da se da vse po moško dogovorit, logično, brez dram.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Poslovno področje nosi nekaj stresa. Nepričakovane spremembe in ljudje, ki niso z ničemur zadovoljni vas lahko vržejo iz tira. Spremembe so ravno tako pomembne, kot vse drugo v življenju. Tako da mirno skozi njih, pa s prijatelji se povežite in bo dan veliko bolj prijeten.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Vaši dnevi. Odprta, lahkotna in družabna energija vas navdaja z veseljem. Imeli boste zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike komunikativnosti najverjetneje vseh ne boste morali uresničiti. Trudite si delovati nekoliko bolj mirno, zapišite si ideje in družite se z ljudmi, ki vam nosijo veselje in odpirajo vaše življenje širjavam.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Večinoma ljudem s poudarjenim znamenjem raka vse to vznemirjenje in prehitro dogajanje ne paše najbolj. Težko bo delovati v skladu s svojim ritmom, ljudje bodo delovali bolj površinsko in nihče ne bo imel pravega občutka za vas in vaše potrebe. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili nekoliko bolj domače.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Živahen dan, veliko bo ljudi, ki bodo tako ali drugače vstopali v vaš svet, nekateri ga bodo poživili, drugi bodo nosili spremembe, ki si jih ne želite. Dovolite si, dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za mentalni preskok, da skozi ljudi, ki vas obkrožajo, vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Delavni boste. Na delavnem področju bo veliko stresa. Nič stalnosti ne bo, veliko sprememb, veliko komunikacije in popolnoma neresen pristop delu večine sodelavcem. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos s sodelavci in skupaj nabirajte nove ideje za prihodnost.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Vstop Lune v vodnarja prinašajo ljudem s poudarjeno tehtnico zelo spodbudno energije. Lahkotna, družabna energija omogoča več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši prijatelji, ker jih imate radi, vas pa bo to le še bolj razvedrilo in poživilo. Intelektualno spodbuden dan.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Zelo vznemirljivi dnevi, veliko obiskov, veliko komunikacije. Zdelo se bo, da je te vznemirljive energije kar preveč. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v stres. V teh dneh s strogo disciplino ne boste imeli najboljše rezultate, otroci bodo rabili svobodo. S humorjem boste imeli boljše rezultate.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Zanimivi dnevi za ljudi s poudarjenim strelcem. Imeli boste veliko idej, srečevali zanimive ljudi, ki so že marsikaj doživeli in imajo prav svoj, drugačen pogled na stvari. Preberite si kaj o vesolju ali fiziki, poglejte kak zanimiv dokumentarec z odkritji sodobne znanosti in na ta način konstruktivno živite vodnarjevo energijo. Čeprav poslovni rezultati ne bodo izjemni, boste dobili veliko zamisli, ki lahko na dolgi rok prinesejo konkretne koristi.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Razmišljali boste o finančnem področju. Iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko idej. Počasi, nič na hitro. Čas bo prinesel svoje. V teh živahnih dneh, ko bodo ljudje več govorili in mislili kot delali, boste vi glas odgovornosti in dela, tisti, ki boste opominjali, da je potrebno vse te ideje tudi manifestirati v praksi.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Živahni boste, v svojem elementu. Prijateljski krogi bodo spodbujali dobro počutje. Imeli boste veliko idej in zamisli, toda težje boste ohranjali notranji mir. Življenje se bo vrtelo zelo hitro, veliko bo sprememb, veliko komunikacije in druženja. Vsake toliko globlje zadihajte in se umirite.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Skupaj s prijatelji boste iskali odmik. Odmik od vseh obremenitev življenja. Ideje, zamisli, navdih, neke vrste ustvarjalni predah, iz katere se bo kmalu rojevala nova oblika. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar vam bo slišano dalo marsikateri uvid.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek