Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop - dana�nji horoskop

Horoskop, vikend (17.11. in 18.11.)

Špela Plemelj

Dnevni horoskop

SOBOTA – 17. 11.

Tudi sobota bo radodarna z energijami znamenja rib. Luna v ribah bo poskrbela za bolj pasivno, nežno a sočutno vzdušje. Današnji dan si lahko zastavimo kreativno in ustvarjalno. Izrazimo svoja čustva, svoje potrebe in občutke na svoj pristen način in si dovolimo vse kar nam pride na misel. Danes bo pač tak dan.

Dopoldanski del dneva nam bo prinesel kar nekaj zmede in nejasnosti. Tudi Merkurjeva stacionarnost nam bo prinesla svoj delež in svoje ˝nespametne˝ odločitve. Komu sploh lahko zaupamo? Komu lahko potožimo svoje strahove in skrbi?

Naslonimo se lahko nase in na tiste, ki v našem življenju predstavljajo nekaj posebnega, drugačnega in iskrenega. Vse to nas bo delalo še bolj občutljive in dovzetne za najrazličnejše napakice. Vsi delamo napake.

Do večera se bomo že nekako postavili na noge in se zavzeli za tisto, kar se nam zdi vredno in prav. Pretekle izkušnje nam bodo dale moč in to bo tisti odgovor, ki nam bo v danem trenutku lahko ponudil največ.

NEDELJA – 18. 11.

Nedeljska Luna v ribah ne bo dolgo postopala z nami. Morda bomo razliko lahko prepoznali v spremembi vremena, posebno pa v spremembi počutja. Če bomo v prvi polovici dneva nosili s seboj in v sebi vse kar nas teži in bremeni, bomo to s prestopom Lune v znamenje ovna, veliko lažje in hitreje izrazili. Pasivnost se bo razkadila in v nas se bo naselila nova, sveža bolj dinamična energija.. s to energijo bomo kar poleteli in vse bo narejeno tipi topi.

Dopoldanski čas izkoristimo za zbiranje moči in volje, ki nas bo vabila in se nam smejala od daleč. Imeli bomo vizijo, kaj bo radi in veliko časa bomo posvetili tej viziji. Gorela in čakala bo v naših misli in v našem srcu, vse dokler se nam ne bo zdel primeren čas, da jo realiziramo. V popoldanskem delu dneva.

In večer nam bo zopet risal velik nasmeh na obraz, več sreče in radosti, ki nas bo delala še bolj vesele in pozitivne. Delimo to srečo in veseljem, ter si ne postavljajo nepotrebnih omejitev.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 17.11.2018)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Ljudje s poudarjenim znamenjem ovna se težko prilagodite na postano in mirno energijo Lune v ribah. Življenje vas kliče k počitku in prepustitvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih. Kmalu boste zopet hitri in dinamični, sedaj pa je čas za odmik.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Mirna, globoka čustvena energija Lune v ribah, vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom. Naj ne bo storilnostna naravnanost, pred odnosi. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, največje bogastvo teh dni bodo pristni, iskreni in sočutni odnosi.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Precej zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo kar nekaj zmede. Zdelo se bo, da pričakuje nadrejeni, da nekako dešifrirate to, kar bi rad da naredite. Dnevi so spodbudni za ustvarjanje.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Večinoma ljudje s poudarjenim znamenjem raka ljubite mirne ribje dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo energijo, poudarek je na čutenju življenja in povezanosti z vsem, kar nas obdaja. Vsako iskanje povezanosti s presežnim, duhovnim bo prinašalo zadovoljstvo, pomirjalo duha in budilo novo ustvarjalnost.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost ljubljeni osebi. Ti dnevi lahko spodbujajo tudi neko čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi pristna ustvarjalnost.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi. Če se potrudite in daste prednost drugim, si vzamete čas za iskrene pogovore in druženje, potem boste premagali same sebe in naredili korak naprej. Zaupanje je bistvena beseda. Ne toliko v druge ljudi, bolj pomembno je zaupati v življenje, da je vse tako kot mora biti.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Tehtnice boste ujete v vsakodnevne obremenitve. Utrujene si boste želele počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo potrebno narediti. Pojdite dalje, dajte vse od sebe in v večernih urah si privoščite odklop z dobrim filmom in naj vas le ta odpelje v energijo dekadence.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Večinoma vam energija umirjenih rib paše, tako da so ti dnevi za vas dnevi, ko se na miren in intuitiven način veliko naredi. Življenje vas kliče k zabavi, ustvarjanju in veselju, želi od vas, da se igrivo veselite z otroci ter, da ljubljeni osebi romantično izkažete svojo naklonjenost. Igriv pristop bo nosil sladkosti in radosti življenja.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Poudarek bo na odnosu z domačimi. Veliko ene zmede in nejasnosti, pogost bo občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir, ki ga nosi Luna v ribah, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi. Nekaj zmede in bolj počasno življenje lahko prinaša v vaše življenje to, kar rabite, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Večinoma umirjena energija deluje na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar vse počnete z več miru in bolj poglobljeno. V teh dneh se tudi vaši prijatelji pogosteje spomnijo na vas in vam pogovori z njimi predstavljajo vir izpolnitve. Poudarek je na iskrenem sočutju.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Dokaj mirni boste, in na praktičen način izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo Lune v ribah. Vaša pozornost bo na materialno področje, vsi ki delujete v umetnosti boste imeli boljše možnosti zaslužka. Ostali pa lahko imate neke skrbi in finančne odhodke. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Luna v vašem znamenju naznanja, da bo življenje narejeno po vas. Ker se po vašem znamenju sprehaja tudi Neptun, to lahko nosi nekaj zablod, prevar in razočaranj. Tako da previdno. Energetsko pa se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke, intuicijo in se izražati na umetniški način.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek